OXYGEN ADVANTAGE CORPORATE TRAINING - VÁLLALATI LÉGZÉS TRÉNING

El szeretné kerülni a kiegés okozta felmondásokat? Könnyen elveszítik munkatársai a fókuszt? Összeroppannak kollégái a stressz alatt? Sok a betegség miatti hiányzás és sokba kerül a helyettesítés? Szeretne javítani a dolgozók életminőségén és munkakedvén?

Mit várhatnak a programtól?

Az Oxygen Advantage Patrick McKeown által kidolgozott légzéssel foglalkozó rendszer, melynek alapja a helyes légzéstechnikák elsajátítása által végbemenő általános egészség és teljesítmény javulás. Patrick McKeown korunk egyik leginkább elismert Buteyko Módszer és légzésteraputája, akinek a rendszerét a 360AKADÉMIA képviseli Magyarországon. A program során olyan megoldásokat kínálunk munkatársainak, mellyel már pár napon belül képesek lesznek javítani regenerációjukon, alvásminőségükön és már pár nap után pihentebben és több energiával lesznek képesek segíteni a csapatuk munkáját.

Miért érdemes a programot megszervezni?

Ezen a gyakorlati szemináriumon megtanítjuk az Oxygen Advantage Corporate rendszer alapjait, amit rövid gyakorlás után minden résztvevő képes lesz alkalmazni az a csúcs teljesítmény érdekében!

Ajánlás

Kinek szól a program?

légzéstréning program

Mi az a vállalati légzéstréning?

A légzéstréning program során egy elméleti és gyakorlati képzés során megtanítjuk azokat az alap és haladó technikákat, amelyekkel azonnal javíthat a teljesítményén, regenerációján, sőt – az egészségén. Segítünk abban, hogy képes legyen pár rövid, de elképesztően hatékony gyakorlattal növelni fizikai és mentális stressztűrő képességét, hogy a nap végére is maradjon energia a családra, hobbira. Eláruljuk azokat a titkokat, melyekkel top sportolókkal dolgozva növeltük a teljesítményük és segítettük elkerülni a betegségeket.

Lakatos Péter

oktató

Lakatos Péter Oxygen Advantage Mester oktató és Buteyko tréner. Péter számos hazai és nemzetközi sport kiválóság munkáját segíti évek óta, fekete öves Brazil Jiu Jitsu edző. Szakmai önéletrajzában szerepel az HBO Magyarország, ahol a kereskedelmi igazgatói pozíciót látta el, később az UPC Magyarország értékesítési igazgatójaként dolgozott éveken át.

A program formátuma

A közel 4 órás, sok gyakorlati elemet is tartalmazó oktatás során az általános és egyedi megoldásokra is időt szánunk. A program jellemzően 10-50 fő közötti résztvevői létszám esetén működik optimálisan, de ennél kisebb csoportok esetén is szívesen javaslunk megoldást Önnek. Amennyiben egyedi, vagy akár személyi képzést keres felsővezetőknek, úgy erre is van lehetőség.

Miben segítünk?

Miben segíti az OXYGEN ADVANTAGE CORPORATE program az Ön cégének eredményességét?

Dolgozóknak

Cégeknek, vállalatoknak

Ajánlatért kérjük töltse ki az adatlapunk: